Menú secundari

EINES I RECANVIS

Aquí trobaràs una selecció de les eines i els recanvis que et faran falta per no quedar-te penjat enmig d’un viatge amb bici (com jo al Tadjikistan!). Algunes coses les que faig servir jo mateix; la resta les recomanaria als meus amics perquè sé que són de fiar:

Comprant els articles des del meu web faràs que m’emporti una comissió d’entre el 5 i el 20% del seu preu final –sense que a tu et costin ni un cèntim de més. Com? Gràcies al programa d’afiliats d’Amazon, del qual no només poden beneficiar-se grans companyies sinó també petits comerços i blogs com aquest.

Si t’interessa algun dels productes que he seleccionat, pots contactar-me i estaré encantat de donar-te’n més detalls. Moltes gràcies per comprar des d’aquí i ajudar-me a seguir pedalant!

Raimon