5 podcasts sobre viatges i bicicletes

5 podcasts sobre viatges i ciclisme

Aquí, uns quants podcasts d’àudio per quan tingueu la bici aparcada o per quan us hi passeu massa hores al damunt. A mi m’estan ajudant força a travessar la Xina sense saber ni un borrall de xinès…

  • Piedra de Toque: sobre cooperació, viatges i aventura. El programa, conduït per Iñaki Makazaga, s’emet per Onda Vasca però també es pot descarregar des del web o bé subscriure-s’hi a través de l’iTunes o d’Ivoox.
  • The Bike Show: sobre ciclisme en el sentit més ampli. Jack Thurston entrevista historiadors, viatgers, ciclistes urbans, ciclistes professionals, fabricants de bicicletes… El programa també ofereix cròniques i reporatges gravats damunt la bici, com l’excel·lent relat de la Paris-Brest-Paris que va fer un col·laborador. S’emet per una ràdio londinenca i es pot descarregar des del web o bé l’iTunes.
  • Bike Portland Podcast: sobre ciclisme contemporani als Estats Units, les seves tendències i les inquietuds de la comunitat ciclista de la ciutat americana més amiga de les bicicletes. Es pot escoltar des de la web o des de l’iTunes.
  • Travelling Two: sobre els viatges d’una parella de canadencs, inlcou informació osbre visats, entrevistes amb altres viatgers, cròniques de col·laboradors i ressenyes de material. Es pot escoltar des del lloc web o bé es de l’iTunes.
  • Un gran viajesobre viatges en general i com preparar-los. El podcast del viatger i escriptor Pablo Strubell ofereix entrevistes a viatgers amb motxilla, ciclistes, motoristes, navegants… També dóna consells i trucs per moure’s pel món com a viatger independent. Es pot escoltar des del lloc web o des d’Ivoox.

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari