Catalunya, tret de sortida

El passat 21 de setembre vaig començar el meu tour particular després d’un comiat que m’acompanyarà i em donarà forces durant tot el viatge. Entre amics i familiars, unes quaranta persones vam donar el tret de sortida a aquesta volta al món amb bicicleta.

I el millor de tot va ser que una bona part d’ells (amb equipació inclosa a càrrec d’un gran vell amic) em van acompanyar en els primers quilòmetres fins a Sant Llorenç Savall, on després d’un àpat a base de peus de porc i botifarra i brindis amb cava, va costar tornar a agafar la bici…

Sort que tinc un xerpa fort com un roure per cosí que em va ajudar a arrossegar el remolc cap a Granera…

I amb la seva ajuda i la de tots, vam arribar a Moià, on vaig fer la primera acampada de la volta al món.

L’endemà vam continuar per les carreteres meravelloses del Moianès i el Lluçanès, parant a dinar a Alpens

i fent una remullada a la riera de Merlès.

Un cop a Ripoll, el Cristian i jo ens vam acomiadar del Masu i del Mateu i vam seguir pedalant fins a Sant Joant de les Abadesses,

on, després de la segon acampada, vam continuar pedalant cap a Sant Pau de Segúries,

on fa uns vint-i-tres anys vaig aprendre a anar amb bicicleta.

Després de passar Camprodon, vam enfilar el Coll d’Ares i vam baixar a Prats de Molló vorejant el camí de la Retirada.

I vam arribar a Ceret, on ens va fallar el couchsurfer i vam tornar a acampar.

L’endemà, després d’una etapa molt planera, vam arribar a Perpinyà, des d’on vaig continuar tot sol després d’acomiadar-me d’aquest gregari tan ben parit que, mai se sap, potser em torna a obrir camí al llarg d’aquesta volta al món…

*Més fotos de Catalunya, aquí.


 

ENTRADES RELACIONADES

,

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari