Com convertir una llauna de cervesa en un fogonet

De la mà d’un blogger que llegeixo, un vídeo que al començament només em va fer gràcia però que, després que el meu fogonet em deixés de funcionar durant la meva volta al món, m’ha permès continuar menjant calent en les nits d’acampada a la Turquia hivernal.

Es tracta d’un invent tan simple com funcional: convertir una llauna del que sigui en un fogonet que crema amb alcohol de farmaciola. Potser no esdevé tan potent com un de veritat, però és molt més barat (de fet, és gratis), no demana cap tipus de bombona de recanvi especial (tan sols una farmàcia) i, el més important, no necessita cap tipus de manteniment (si se’t trenca, en fas un altre).

Val a dir que el paio del vídeo és tot un expert. Jo, després de diverses proves amb diferents llaunes, encara no he aconseguit fer bullir un cassó d’aigua en tan sols cinc minuts, però tot és qüestió de pràctica i d’anar millorant el sistema a poc a poc. La manera més eficient que he trobat de fer-lo funcionar és deixant un espai entre la llauna i la cassola, tot fent un petit suport amb quatre pedres o el que trobo més a mà.

Si us animeu a fer el vostre, us recomano llegir les experiències dels que ja ho han provat.

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari