De Pardines a Sabadell per asfalt

Del Ripollès fins al Vallès passant per les carreteres tranquil·les del Lluçanès. 145 quilòmetres per adonar-se que vivim en un país petit i variat. I que la bicicleta és el millor mitjà per coneixe’l.

Abans de jubilar la meva bici de carretera, l’he equipat amb una alforja me l’he emportat a fer quilòmetres,  a veure qui defallia abans, si ella o jo… Dissabte vaig anar de Sabadell fins a Lluçà (em vaig allotjar a la fonda La Primitiva, que malgrat ser l’única del poble, el menjar, el tracte i les habitacions són difícilment millorables); diumenge, de Lluçà fins a Pardines (on m’esperaven el cosí i els tiets, amb unes condicions també immillorables), i dilluns, vaig desfer tot aquest recorregut fins a Sabadell (on m’esperaven un llit per fer, tot de roba per estendre i una pica plena de plats per bruts).

Aquí sota, el track de l’últim dia, que va des de Pardines fins a Sabadell, passant per Ripoll, les Llosses, Prats de Lluçanès (per la carretereta que ressegueix la riera de Merlès, una delícia!), Sant Feliu Sasserra, Avinyó, Artés, Calders, Monistrol, Sant Llorenç i Castellar del Vallès. El recorregut de pujada el vaig fer amb bastant de pes, però un cop a Pardines vaig descarregar l’equipatge a casa del meu cosí i l’endemà vaig poder pedalar ben lleugeret (bé, amb la meva relíquia, esclar). Si voleu descarregar-vos la ruta, feu-ho des del meu compte de Wikiloc. Salut i a pedalar!

, ,

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari