Frank Van Rijn, una vida a la carretera

Frank van Rijn és un holandès convertit en llegenda mundial del cicloturisme. Ha pedalat més de 500.000 quilòmetres  i ha escrit dotze llibres sobre els seus viatges.

Es mou pel món amb una Gazelle atrotinada i va sempre va enfundat en els seus inseparables pedals de clip. Hi ha qui assegura que l’ha vist pedalar per algun indret remot del planeta avançant lentament com una silueta ingràvida per damunt l’asfalt…

Va començar a pedalar pel món des de ben jove, però no va emprendre el seu primer llarg viatge fins després d’haver-se convertit en professor de física en un institut.

Els Balcans, Turquia, el Pròxim Orient i l’Àfrica van ser les seves primeres destinacions com a cicloturista de llarg recorregut. Després de visitar tots aquests llocs es va adonar que era impossible saciar les seves ganes boges de conèixer el món i va decidir que viuria una vida nòmada amb la bicicleta com a mitjà de transport.

Després d’uns quants anys de combinar el seu ofici amb la seva passió, Van Rijn es va posar a escriure sobre lesseves aventures i ara els seus llibres s’han convertit en la font d’ingressos que li permet seguir rodant pel món.

,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pedalades hivernals | Bicicleta i manta | Webs i viatges sobre rodes - 24/03/2013

    […] Frank Van Rijn, una vida a la carretera […]

Deixa un comentari