Rodant per les Guilleries

Volta matinal per les comarques del Vallès Oriental i d’Osona. Uns 90 quilòmetres i 2.300 metres de desnivell positiu acumulat per carreteres tranquil·les amb vistes al mar, a la plana de Vic i al massís del Montseny. Un clàssic del ciclisme de carretera.

Se surt de Santa Maria de Palautordera i es comença a pujar durant vint quilòmetres, passant pel poble de Montseny i fins a Collformic, on es pot parar a recuperar forces al bar restaurant que hi ha. Segueix un descens fins al Brull, continua planer fins a Seva i comença a pujar altra vegada a partir de Viladrau. Vénen el coll de la Gomara, el coll de Sant Miquel i el coll de Santa Fe, fins arribar a l’alçada de les Agudes i el Turó de l’Home, que es pot anar a pujar per una carretera de sis quilòmetres i uns cinc-cents metres positiu que trenca cap a la dreta (si encara hi ha cames, esclar!).

Un cop fets aquests tres ports, ja només queden trenta quilòmetres de baixada amb vistes privilegiades fins arribar, altre cop, a Santa Maria de Palautordera. Aquí sota, el track. I si us el voleu descarregar, feu-ho des d’aquí. Salut i a pedalar!

,

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari