Recorregut d’una volta al món

Recorregut d'una volta al món

Fa molts anys que tinc en ment un projecte com aquest i finalment m’ha arribat l’hora de començar-lo.

La volta al món amb bicicleta, però, és més aviat un tòtem cicloturista que no pas una realitat, ja que ni travessaré els oceans pedalant ni tampoc trepitjaré tots els continents.

En tot cas, la meva il·lusió és sortir de Sabadell per una banda i arribar-hi per l’altra després d’haver pedalat, de punta a punta, per les grans masses continentals d’Euràsia, les Amèriques i l’Àfrica. Tot plegat, durant uns tres anys i al llarg d’uns 70.000 quilòmetres d’aquest recorregut:

 • Euràsia: Catalunya, França, Itàlia, Eslovènia, Croàcia, Bòsnia i Herzegovina, Montenegro, Albània, Macedònia i Grècia, Turquia, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Tadjikistan, Kirguizistan, Xina i, potser, Rússia.
 • Amèriques: Alaska, Canadà, Estats Units, Mèxic, Guatemala, el Salvador, Hondures, Nicaragua, Costa Rica, Panamà, Colòmbia, Equador, Perú, Bolívia, Xile i Argentina.
 • Àfrica: Sud-àfrica, Moçambic, Tanzània, Kenya, Sudan, Egipte, Líbia, Algèria i Marroc (per enllaçar amb Espanya i arribar altre cop a Catalunya, que espero, d’una vegada per totes, poder comptabilitzar com a país amb tots els ets i uts).

Si vols seguir l’aventura ho pots fer a través d’aquest blog i també dels correus que aniré enviant des de cada país per on pedali. Només cal que et subscriguis.

Merci pel teu temps, salut i a pedalar fort!


Entrades relacionades:

8 Responses to Recorregut d’una volta al món

 1. Carles 20/09/2013 at 22:30 #

  Ànim!!! desitjo que et vagi molt i molt bé!! ;)
  Per part meva crec que ja tinc un bon llibre de lectura per molt temps (please, keep posting!!)

  Carles Otero.

  • Raimon 22/09/2013 at 19:47 #

   Moltes gràcies, Carles! Aniré actualitzant el blog tant com pugui. Salut!

 2. Francesc 21/10/2013 at 13:39 #

  Ostres, és increïble que algú es pugui plantejar un repte com aquest. Sens dubte espero que ho aconsegueixis. Si és així, seràs la inspiració de gent com jo. Bona sort i no deixis d’escriure el blog per cop que puguis.

  • Raimon 01/11/2013 at 16:56 #

   Moltes gràcies, Francesc!

 3. Francesc 04/09/2014 at 13:08 #

  Raimon, et segueixo amb il.lusió i optimisme. Segueix així, de moment sembla que to va bé. Però encara queda moltíssim. Màxima cura i respecte, això no ha fet mes que començar. Lo mes dur encara ha d’arribar, però lo fet, ja està fet i ben fet. Salutacions.

 4. Raquel( filla Basi) 08/06/2015 at 19:06 #

  Hola Raimon.Ets un Crack! Segueix així, i disfruta moltisim!!! Això passa un cop a la vida! Petons i una abraçada ben forta!

  • Raquel( filla Basi) 10/06/2015 at 10:02 #

   Hola Raimon! Espero q aquet misatge t, arribi be.Com et vaig possar al anterior, disfruta molt! Ha de ser una experiència brutal…!! Una abraçada ben forta!

  • Raimon 11/06/2015 at 4:14 #

   Merci Raquel! Petons a tu i a la Basi :)

Deixa un comentari