La via verda del Carrilet

La via verda del Carrilet va des d’Olot fins a Girona per l’antiga via de tren que unia les dues capitals de comarca. Avui en dia, s’hi pot pedalar plàcidament gràcies a l’orografia planera del terreny i a les infraestructures que s’han muntat al llarg del recorregut.

Fins als anys seixanta, el ferrocarril Girona-Olot era l’artèria principal de comunicacions que unia les comarques de la Garrotxa, la Selva i el Gironès. Actualment, al llarg d’aquest tram ja no hi passen trens, sinó que s’ha transformat en una via verda de cinquanta-quatre quilòmetres de longitud per on es pot pedalar tranquil·lament i plàcida, sense trobar gairebé ni una pujada, especialment si la feu en direcció al mar.

Si seguiu el track d’aquí sota, veureu que no comença a Olot, sinó a Sant Feliu de Pallerols, des no trobareu cap pujada ni una fins a Girona. Aquesta, doncs, es tracta d’una ruta de quaranta quilòmetres, apta per a tothom i recomanada especialment per fer amb nens, ja que és un recorregut perfecte perquè s’adonin -sense patir gaire- que amb una bicicleta poden arribar molt lluny.

Si us interessa la ruta, aquí sota teniu el track que va de Sant Feliu de Pallerols fins a Girona (us la podeu descarregar des d’aquí). I en aquesta web, trobareu informació d’utilitat sobre la viva verda sencera d’el Carrilet (allotjament, transport, zones d’interès…). Apa, que gaudiu de la pedalada!

, , ,

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari