Pedalada entre volcans

Volta de 70 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell positiu acumulat per la zona volcànica de la Garrotxa. Ruta exigent i trencacames, però sense cap complicació tècnica més enllà de l’en-trada al cràter del volcà.

Es comença a pedalar des d’Amer, la Selva, i s’enfila cap a Santa Brígia. Segueixen una pista i una parell de quilòmetres de carretera fins a Sant Aniol de Finestres, on, just a l’entrada, hi ha una bona masia per parar a esmorzar. Continueu pedalant i passareu pels pobles de Mieres i Santa pau, després dels quals passareu pel costat fel volcà del Puig Subià i us enfilareu al de Santa Margarida, que carenagereu durant una estona tot veient-ne el cràter. Si teniu ganes de baixar-hi, feu-ho discretament, que, pel que es veu, els ciclistes ho tenim prohibit!

Un cop fet el volcà, baixeu fins a Can Xel, un bon lloc per parar a dinar (bé de preu, bo i en quantitat). Si us atipeu gaire, patireu de valent durant els següents tres quilòmetres, però després ja només us quedarà una llarga baixada fins a Sant Feliu de Pallerols, des d’on empalmareu amb la via verda del Carrilet, que us durà plàcidament fins Amer altra vegada.

Espero que gaudiu de la ruta! Aneu aquí per descarregar-vos-la.

,

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari