Calendari per al 2015

foto portada calendari Bon any!

Espero que durant el 2014 hagis viatjat, pedalat i xalat moltíssim, però que encara ho facis més al llarg d’aquest 2015 que avui encetem. Jo, des de Los Àngeles, Califòrnia, he aprofitat aquests dies de Nadal per descansar una mica i fer repàs del 2014.

En total, he pedalat vora 20.000 quilòmetres i he visitat una vintena de països: Catalunya, França, Mònaco (aquest sovint em passa per alt), Itàlia, Eslovènia, Croàcia, Bòsnia i Hercegovina, Montenegro, Albània, Macedònia, Grècia, Turquia, el Kurdistan iraquià, l’Iran, el Turcmenistan, l’Uzbekistan, el Tadjikistan, el Kirguizistan, el Kazakhstan i la Xina.

Durant aquests 365 dies de viatge m’han acompanyat escenaris i persones de tot tipus. I la sensació que em deixa el 2014 és que el món és molt divers i que el conformen una infinitat de llocs únics i irrepetibles.

La naturalesa, la gent i la cultura que emana de tot plegat em fascinen un dia rere l’altre, però a la vegada també em fan sentir frustrat perquè posen en evidència la meva incapacitat per a poder desciure’ls amb la fidelitat que voldria.

No sóc ni escriptor, ni pintor, ni fotògraf, ni cineasta… Explicar històries i sentiments m’agrada molt, però sempre parteixo de la base que no hi ha res tan preuat com poder experimentar el món per un mateix. Potser per això publico amb tant poca freqüència…

Amb tot, com que crec que com a individus som ben capaços de treure conclusions per nosaltres sols, i en el benentès que la bicicleta i el viatge són una combinació perfecta per a fer-ho, he fet un recull d’imatges del meu darrer any pedalant que, modestament, pretenen explicar-te alguna cosa. Si ho vols, t’acompanyarà al llarg de tot el 2015 i, qui ho sap, potser t’inspiri a l’hora d’agafar la bicicleta i anar a descobrir l’entorn per tu mateix.

Es tracta d’un calendari fotogràfic en blanc i negre que pots aconseguir en format digital o bé en paper. Aquí sota o en aquest enllaç en tens una mostra:

És la primera vegada que ofereixo un contingut de pagament en aquest blog i no estic segur que tu o qualsevol altre lector estigueu disposats a comprar-lo. Però en tot cas ho vull provar.

Tractant-se d’un calendari no pretenc ni fer-me ric ni incrementar el meu pressupost viatger de 5 euros al dia. Per ara, estic satisfet amb la vida que porto perquè no em falta de res. El que sí que m’agradaria és poder cobrir les despeses que em genera el manteniment d’aquest espai (bàsicament el hosting i la gran quantitat de cafès que m’he de prendre mentre espero que les fotos es pengin al servidor) i, així, poder-lo seguir fent créixer en la meva llengua i sense bàners publicitaris emprenyadors.

Amb tot, si encara no tens calendari per aquest any, sàpigues que pots donar-me una empenteta per a seguir xerrant sobre bicicletes i relatant la meva volta al món.

Pel preu d’una birra, el pots adquirir en format digital pensat per a ser imprès a casa; i pel preu d’un cubata (al Luz de Gas, d’acord…), en format paper més gran i més gruixut:

– Versió digital (descàrrega del fitxer en format DIN A4 –pensat per ser imprès a casa), 2,5 € a través de PayPal:

[paiddownloads id=”3″]

– Versió en paper de 33 x 25 cm i 200 grams (enviament gratuït a casa teva (dins de l’Estat espanyol), 10 € a través de PayPal:
– Versió en paper de 33 x 25 cm i 200 grams (recollida al bar-restaurant El Tourmalet, de Sabadell –mapa), 10 euros a la barra.

Si no teniu un compte de PayPal i preferiu fer-me una tranferència bancària, aquí teniu el meu número de compte: 0081-0900-83-0002299332Com a concepte, especifiqueu-me el correu electrònic per a la versió digital i l’adreça postal per a la versió en paper.

Tant si me’l compres com si no, et desitjo un molt bon any 2015 i que, tant si viatges lluny com si ho fas a prop, facis molts de quilòmetres!

2 Responses to Calendari per al 2015

 1. Isabel Navarro 03/01/2015 at 16:53 #

  Des de Sabadell, bé, avui des de la Molina, un forta abraçada.
  Passarem pel Tourmalet a buscar el calendari.
  Ànims i força!!

  • Raimon 04/01/2015 at 2:12 #

   Moltes gràcies, Isabel! Que vagi bé l’esquiada i espero que el calendari et faci servei.

Deixa un comentari