Volta pel Vallès

Volta matinal en BTT pel Vallès. Pistes, corriols i un bon esmorzar de forquilla i ganivet per cobrir els 55 quilòmetres i 1.400 metres positius acumulats de la sortida.

Sortint des de Sabadell en direcció nord s’arriba a Matadepera pel bosc de Bonvilar. Fins al quilòmetre setze, pista cap amunt, fins arribar a Can Torres, des d’on comença un descens per corriols fins al Sabater Vell i la carretera de Sant Llorenç. Continua un tram d’un quilòmetre cap amunt per carretera, després del qual cal desviar-se a l’esquerra, agafar la riera Seca i resseguir-la fins  que el camí es vagi aclarint. Després, cal seguir la pista per la Vall d’Horta per parar a omplir bé els dipòsits a Can Brossa, que per alguna cosa sortim a pedalar, no?

Amb la panxa plena, seguim cap a Sant Llorenç Savall, tot passant per la casa de colònies La Muntada i la masia Les Oliveres. Després del poble, agafem el camí de Can Cadafalch fins a Castellar, des d’on arribarem a Sabadell per Can Canyameras i la Salut. Apa, que la gaudiu de la pedalada! Per descarregar-vos el track, feu-ho des d’aquí.

,

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari